Extra wedstrijden

Beste zwemmers,

Naast onze reguliere wedstrijden/competitie (zie hier de wedstrijdkalender) vinden er nationaal en internationaal nog veel meer wedstrijden plaats. Het gaat hier dan vaak om een kampioenschap of een limietwedstrijd. Afhankelijk van de criteria die voor dit soort wedstrijden gelden is deelname aan deze wedstrijden geheel op eigen gelegenheid, er zijn dus geen coaches aanwezig.

In het overzicht hieronder zijn ondertussen een aantal wedstrijden opgenomen die interessant kunnen zijn. Wanneer er zich meer interessante wedstrijden voordoen zal deze lijst verder worden aangevuld. Wanneer je aan een wedstrijd wilt deelnemen die niet in het onderstaande overzicht is opgenomen, dan kun je je uiteraard óók hier voor aanmelden. Je selecteert dan in het menu van het aanmeldingsformulier ‘OVERIGE WEDSTRIJD’ en vermeldt de BRON van deze wedstrijd (bv. het webadres, url) in het kader ‘op- en/of aanmerkingen.

“Uiteraard is het niet de bedoeling om belangrijke wedstrijden zoals de Nationale Zwemcompetitie en de Regio West te annuleren om elders aan wedstrijden deel te nemen”

Hoe meld je je aan?
Voordat je je aanmeldt is het raadzaam eerst de extra info goed door te nemen. Vaak gelden er tijdslimieten, is er een leeftijdsgrens en zijn er sowieso kosten verbonden aan deelname. Belangrijk om te weten: alle kosten zoals startgelden, entree gelden etc. zijn voor eigen rekening.

Kortom, voldoe je aan de criteria en ben je bereidt de bijkomende kosten te betalen dan klik je hieronder op de link ‘Aanmelding Extra Wedstrijd’ en vul je het aanmeldingsformulier volledig in.

Eenmaal verzonden komt deze terecht bij onze wedstrijd-coördinator en krijg je een bevestiging van je aanmelding op je email adres. Wanneer de wedstrijd-coördinator je heeft aangemeld en deze wordt gehonoreerd ontvang je een bevestiging van je deelname. Hierin staat meestal hoeveel het startgeld bedraagt en hoe deze voldaan moet worden en overige huishoudelijke mededelingen. Vanaf dat moment ben je zelf verantwoordelijk voor alle zaken die gepaard gaan met deze wedstrijd.

Belangrijk om te weten
Bij deelname kan er door de wedstrijdorganisatie worden verzocht om aanlevering van één of meer officials. Wanneer dit niet mogelijk is kan er in het ergste geval tot uitsluiting van deelname worden besloten door de wedstrijdorganisatie.

Aanmelding Extra Wedstrijd

 

Datum Geplande wedstrijden Locatie Uiterlijke aanmelddatum Info
 Volgen nog!