Sponsoring 2017

sponsoring

Geachte heer/mevrouw,

Graag stellen wij ons aan u voor:
Wij zijn een kleine zwem- en waterpolovereniging in Numansdorp met zeer gedreven en enthousiaste leden in alle leeftijdscategorieën. Afgelopen seizoen zijn er mooie successen geboekt door zowel ons zwem- als poloteam.

Deze mooie prestaties zijn niet onopgemerkt gebleven wat onder andere resulteert in een toename van aanmeldingen van nieuwe leden.

Om onze leden te kunnen blijven faciliteren in professionele begeleiding en trainingen is vernieuwing van onder andere trainingsmaterialen nodig. Denk hierbij aan het aanschaffen van snorkels en kickborden voor de zwemafdeling en waterpoloballen voor de pupillen voor de waterpoloafdeling.

Om meer trainingstijd te kunnen bieden aan onze leden zijn we druk bezig om de uitbreiding hiervan te bewerkstelligen. Hiermee kunnen we het niveau van onze vereniging handhaven en mogelijk naar een hoger niveau tillen.

Onze talentvolle Numansdorpse Zwem- en Polovereniging willen we graag in stand houden en mogelijk laten groeien. Daarbij is financiële ondersteuning een voorwaarde. Een bijdrage van uw bedrijf is dan ook zeer welkom.

Uiteraard staat hier iets tegenover: u wordt met uw bedrijfsnaam en –logo vermeld op onze website www.zpcnumansdorp.nl. Tevens bent u uiteraard als sponsor van harte welkom bij onze (thuis)wedstrijden.

Is uw interesse gewekt, maar heeft u nog vragen of behoefte aan een nadere toelichting, dan kunt u uiteraard contact opnemen met ondergetekende.

Wij zien uw reactie graag tegemoet en hopen u spoedig als nieuwe sponsor van ZPC Numansdorp te mogen verwelkomen!

U kunt uw sponsorbevestiging hieronder ONLINE invullen en verzenden of u maakt gebruik van de downloadversie.

Met sportieve groet,

Namens het bestuur van ZPC Numansdorp,

Voorzitter:  A. van Huizen
Blankenheymstraat 14
3281 SB NUMANSDORP
Tel: 06 42 133 530

Emaillink Download hier de sponsorbrief en het aanmeldingsformulier!

Aanmeldformulier Sponsoren ZPC Numansdorp

  • Met dit formulier meld u zich aan als SPONSOR van ZPC Numansdorp. U dient dit formulier volledig in te vullen! U ontvangt een bevestiging op uw mailadres. Let op: afhankelijk van de veiligheidsinstellingen van uw computer kan het voorkomen dat de bevestiging i.p.v. in uw Inbox, in uw 'Spam-box' terecht komt!
  • Na ontvangst van uw sponsorbevestiging nemen wij eerst contact met u op en daarna sturen wij u een nota.
  • Na het verzenden van dit formulier keert u terug naar de Homepage.
 

Verificatie