VAN CLUBHELD NAAR LID IN DE ORDE VAN ORANJE-NASSAU

Zaterdag 8 juli 2017. Onze jaarlijkse afsluiting van het zwemseizoen werd ditmaal gevierd in ons plaatselijke wokrestaurant de Happy Wok in Numansdorp. Dit beloofde weer een gezellige avond te gaan worden. Onze voorzitter nam nog even het woord en deelde mee dat er hoog bezoek in aantocht was, nl. de burgemeester van gemeente Goeree-Overflakkee.

jaap1De tot nu toe nietsvermoedende Jaap Vos zag tot zijn grote verrassing (of schrik) de burgemeester, mevrouw Ada Grootenboer, in vol ornaat binnenstappen met in haar kielzog zijn directe familie, vrienden en collega’s. Jaap voelde inmiddels nattigheid en was ineens het middelpunt van de belangstelling!

Onze Jaap werd nl. benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau! Deze eervolle onderscheiding mocht Jaap in ontvangst nemen vanwege zijn jarenlange belangeloze (ruim 30 jaar) en trouwe inzet voor onze zwemvereniging als trainer. Maar niet zo maar een trainer; een begripvolle, zachtaardige trainer met een luisterend oor en een goed gevoel voor humor. Jonge en oudere zwemmers, maar ook ouders zijn gek op/met hem!

Jaap, je was al onze (club)held maar nu ook nog eens koninklijk onderscheiden! En dat heb je dik verdiend!

We zijn trots op je!

Bestuur, leden en (groot)ouders van ZPC Numansdorp

You may also like...