Verslaggevers gezocht!!

writing9Een leuk initiatief is om van de wedstrijden die gezwommen of gespeeld worden een bericht te plaatsen op de website. Omdat het deelnemersveld (zowel bij de Polo als bij het Wedstrijdzwemmen) over het algemeen goed vertegenwoordigd is zou enige input in deze best op z’n plaats zijn.

Wanneer er onderling wat afspraken worden gemaakt draagt een ieder met regelmaat zijn steentje bij aan een leuke informatieve vereniging-site. Wedstrijdverslagen dienen binnen 24 uur na de wedstrijd te worden verzonden/opgestuurd!

Gebruik voor je verslaglegging onderstaand formulier. Alvast bedankt!

Wedstrijdverslagen ZPC Numansdorp

• Je dient dit formulier volledig in te vullen! Na het verzenden keer je terug naar de HomePage. Bedankt voor je inzending! Je ontvangt een bevestiging op je mailadres. Let op: afhankelijk van de veiligheidsinstellingen van je computer kan het voorkomen dat de bevestiging i.p.v. in uw Inbox, in uw 'Spam-box' terecht komt!
  • Heb je eventueel een leuke actiefoto van de wedstrijd, upload deze dan hieronder. De kwaliteit van de foto wordt bepaald door de resolutie. Hoe hoger de resolutie hoe beter de kwaliteit.
  • Het feit dat de wedstrijdverslagen openbaar gepubliceerd worden is het van belang en wenselijk dat deze geen schrijffouten bevatten!

Verificatie