Damespolo: MNC Dordrecht vs Numansdorp 4-6

Zaterdag 20 januari gingen onze dames op bezoek bij MNC Dordrecht da3. Deze dames staan op hetzelfde aantal punten, dus kan een spannende pot worden. We zijn nog maar net begonnen als we een man meer krijgen, helaas gaat de bal niet in het doel. Halverwege de eerste periode komt de thuisploeg voor. We zijn nog maar net weer gestart als Margreta het doel vindt en gelijk maakt. Nog voor het einde van de periode scoort ook Janneke en is het 1-2. De 2e periode is net gestart als Fannie de voorsprong vergroot. We krijgen daarna een man minder en zo wordt het 2-3.

In de 3e periode krijgen we een man minder, maar er wordt goed verdedigd. Niet veel later is het Saskia die vanuit de midachter helemaal door mag zwemmen en het zelf ook af rond: 2-4. We krijgen nog een man meer en ditmaal scoort Carola. Rose die fanastisch ligt te keepen krijgt een snoeihard schot in de verre hoek. Helaas kan ze er net niet bij en is het 3-5.

Patrick spreekt de dames nog even goed toe. Dit mogen we niet meer uit handen geven. We krijgen een man minder en zo wordt het 4-5. De dames van Dordrecht blijven het maar proberen via de midvoor, maar Saskia ligt geweldig te verdedigen en zorgt dat het niet echt meer gevaarlijk wordt. Claudia die haar eerste wedstrijd in ruim 2 jaar weer speelt krijgt de kans om te schieten op rechts. De bal stuiterd onder de arm van de keepster door en zo wordt de eindstand 4-6.

Geweldig gespeeld door onze dames en dus een verdiende overwinning.

Bijdrage: Margreta Pierneef

You may also like...