Damespolo: Numansdorp vs De Linge/PCG 3-5

Zaterdag 29 september was de eerste thuiswedstrijd van onze dames. De eerste periode begint redelijk, maar toch volgen er niet echt kansen. We krijgen een man minder, maar deze wordt goed verdedigd. Aan het eind van de periode zijn het de bezoekers die de score openen. De 2e periode start feller. Het duurt niet lang of Marion maakt gelijkt. Ruim een minuut later is het opnieuw Marion die het doel vindt en staan onze dames voor: 2-1. We krijgen een man minder en het is direct raak en zo staat het weer gelijk.

Is de 3e periode krijgen we al snel een man minder, maar deze wordt opnieuw goed verdedigd en Rose houdt haar doel schoon. Niet veel later krijgen wij een man meer en het is Janneke die scoort. 3-2 We krijgen een man minder en dit maal wordt er goed rondgespeeld door de dames van De Linge/PCG en verdwijnt de bal in het net. 3-3 Aan het eind van de periode krijgen we een man meer, maar niet iedereen heeft in de gaten dat we een man meer hebben en zo wordt deze dus niet benut.

De laatste periode is rommelig. De bezoekers blijven maar zwemmen en onze dames hebben er geen antwoord meer op. 3-4 Er wordt nog hard geknokt door de Numansdorpse dames, maar als we in de laatste minuut nog een man minder krijgen wordt er opnieuw gescoord en is de uitslag 3-5.

Bijdrage: Margreta Pierneef

You may also like...