Damespolo: Numansdorp vs SCOM/De Zeehond 6-9

Zaterdag 3 februari speelden onze dames thuis tegen SCOM/De Zeehond. De wedstrijd is nog niet lang bezig als de bezoekers de score openen. Niet veel later krijgen we een man minder en is het al 0-2. De wedstrijd is amper hervat als Janneke het verschil kleiner maakt. We krijgen opnieuw een man minder en er wordt wee gescoord: 1-3.

Onze dames weten dat het anders moet en starten fel aan de 2e periode. Marion maakt de 2-3 en niet veel later maakt Fannie gelijk met een mooie acherwaardse bal. we krijgen een man meer, maar helaas wordt deze niet goed benut. Er volgt een tegenaanval, maar de bal wordt onderschept. Marion was nog op de weg terug en Margreta reageert net als Marion alert. Beide dames stormen op het doel af. Marion krijgt de bal mee en speelt hem over naar Margreta. Die schiet hard in de korte hoek de 4-3 en staan onze dames voor het eerst deze wedstrijd op voorsprong. Het duurt niet lang tot de bezoekers weer wat terug doen: 4-4. We krijgen een man meer en dit maar profiteren de Numansdorpse dames wel. Carola zet de voorsprong weer op het bord.

De 3e periode is begonnen en we krijgen een man minder. De dames van SCOM/De Zeehond profiteren daar meteen van. Meteen daarna scoren ze opnieuw en staan we weer achter. We krijgen een man meer, maar weer weten we deze niet te verzilveren. Dan volgt een man minder en de bezoekers weten het wel af te maken. 5-7 We krijgen weer een man meer en ditmaal scoort Marion. We krijgen nog een man meer, maar helaas maken we niet gelijk. We krijgen dan een man minder en de dames van SCOM/De Zeehond scoren wel. Een laatste man minder volgt en de bezoekers benutten ook deze kans: 6-9.

Bijdrage: Margreta Pierneef

You may also like...