Damespolo: ZPS vs Numansdorp 1-6

Zaterdag 22 september begon de competitie weer. Onze dames mochten op bezoek in Bergambacht bij ZPS. De eerste wedstrijd onder begeleiding van coach/speler Jantien begint meteen goed. Onze dames starten fel en zijn nog maar een minuut bezig als Janneke het doel vindt. Niet veel later komt ZPS gelijk door een fraai afstandschot. We krijgen een man minder, maar deze wordt goed uitverdedigd. Ook krijgen wij een man meer, maar deze gaat er helaas niet in. Carola zorgt voor de voorsprong net voor het einde van de periode.

De 2e periode gaat iets moeizamer. We krijgen 2x een man minder, maar opnieuw zakt iedereen goed mee terug en weet de thuisploeg niet te scoren. Er wordt goed samen gespeeld door onze dames en zo lopen we uit naar 1-4 door doelpunten van Marion. We krijgen nog een man minder, maar opnieuw blijft het doel schoon.

In de 3e periode krijgen we al heel snel een man meer. Deze wordt rustig rondgespeeld en wordt netjes afgemaakt door Carola. Beide teams krijgen nog een man minder, Rose houd haar doel leeg, maar helaas weten wij ook niet te scoren door een schot dat net naast gaat. Net voor het einde volgt nog een man minder, maar met 14 seconden op de klok lukt het ZPS niet te scoren. Er wordt in de 4e periode wat feller gespeeld door de thuisploeg, maar het is Margreta die de score op 1-6 zet. We krijgen nog een man minder, maar dat verandert niets meer aan de uitslag.

Een geweldig resultaat tegen de nummer 3 van vorig jaar. Op naar volgende week, thuis tegen De Linge/PCG.

Bijdrage: Margreta Pierneef

You may also like...