Herenpolo: Numansdorp vs De Linge/PCG 5-7

Zaterdag 29 september moesten ook onze heren thuis tegen De Linge/PCG.
We zijn nog maar net begonnen als we een strafworp tegen krijgen. Daan Voshart is al goed scherp en houdt de strafworp. Er volgen wat aanvallen over en weer maar niemand wordt echt gevaarlijk. Aan het eind van de periode zijn het dan toch de bezoekers die scoren: 1-0. De Numansdorpers zetten nog een aanval op en Youri Meijer maakt gelijk.

Ook de 2e periode is net begonnen als er opnieuw een strafworp tegen wordt gegeven. Daan Voshart gaat er weer klaar voor liggen en ook nu houdt hij zijn doel schoon. Een minuut later is het dan toch weer raak en ligt de 1-2 in het net. We krijgen een man minder en deze wordt goed benut: 1-3. Er worden wel wat aanvallen opgezte door de Numansdorpers, maar deze gaan net naast of op de paal. Zo lopen de heren van De Linge/PCG uit naar 1-4. Alleen Claus Bokstijn doet nog wat terug en brengt het verschil weer naar 2 punten.

In de 3e periode krijgen we 2x een man minder, de eerste wordt goed verdedigd, maar de 2e is erg goed uitgespeeld door de bezoekers en zo wordt het 2-5. We krijgen een man meer, maar het lukt onze mannen niet te scoren. Aan het eind van de periode lopen de heren van De Linge/PCG verder uit naar 2-6.

In de laatste periode laten de Numansdorpers zien het nog niet te hebben opgegeven. Youri Meijer scoort al snel de 3-6. Er volgt nog een tegengoal, maar daarna is het opnieuw Youri Meijer die scoort. Niet veel later vindt ook Henk van Egdom het doel: 5-7. Er worden aan beide kanten nog mensen uitgestuurd, maar dat verandert niets meer aan de uitslag.

Bijdrage: Margreta Pierneef

You may also like...