Herenpolo: Numansdorp vs SVH 8-14

Zaterdag 25 november speelden onze heren thuis tegen SVH. De wedstrijd is nog maar net begonnen als de bezoekers scoren. We krijgen een man meer, maar deze wordt niet benut. De bezoekers scoren daarna weer. We krijgen een man minder, maar deze wordt niet uitgespeeld. Niet veel later is het Patrick die scoort 1-2. We krijgen tot 2 keer toe een man minder en zo loopt SVH uit naar 1-4. En net voor het einde van de periode zelfs naar 1-5. De 2e periode start en we krijgen een man meer, deze wordt verspeeld. We krijgen een man minder en de bezoekers scoren ook niet. Opnieuw volgt aan beide kanten een uitsluiting, maar opnieuw wordt er door beide ploegen niet gescoord. Uiteindelijk weten de heren van SVH de score te vergroten 1-6. We krijgen opnieuw een man minder, maar ook deze wordt niet uitgespeeld. Daarna volgt al snel de 1-7. Er volgt opnieuw tot 2 keer toe een man minder en alleen deze laatste wordt benut. Dylan doet nog wat terug met een prachtige achterwaardse bal. 2-8 We krijgen opnieuw een man meer, maar deze wordt niet meer uitgespeeld voor het einde van de periode.

De 3e periode start sterkt en onze mannen krijgen wat kansjes. Het is uiteindelijk Dylan die scoort, 3-8. SVH weet ook te scoren. Er volgen aan beide kanten opnieuw een aantal U20’s, maar wij weten ze niet te benutten en Daan houdt zijn doel leeg. We krijgen een strafworp tegen en zo wordt het 3-10. Er volgt weer een man minder, maar geen doelpunt. Als wij een man meer krijgen wordt hij dit maal wel uitgespeeld. Het is Patrick die de goal maakt. 4-10 Er volgen nog 2 man minders, maar er wordt er maar 1 benut door de mannen uit Rotterdam.

De laatste periode hebben de heren uit Numansdorp niet meer in te brengen. SVH loopt verder uit naar 4-13. Dylan maakt opnieuw een mooie achterwaardse goal. We krijgen een man meer, maar deze wordt niet benut. Daarna volgt een strafworp en Dylan schiet hem goed binnen. De 6-14 volgt nog door de Rotterdammers, maar onze mannen blijven knokken en Dylan vindt nog 2 keer het doel. We krijgen nog een man minder, maar dit verandert niets meer aan de stand: 8-14.

Bijdrage: Margreta Pierneef

You may also like...