Lid worden?

Ben je zes jaar of ouder

Vind je het leuk om in clubverband te zwemmen of waterpolo te spelen dan ben je van harte welkom. Aarzel dan niet en meld je aan voor een aantal proeftrainingen door gebruik te maken van ons contactformulier, selecteer ‘Proeftrainen’. Als je besluit lid te worden gebruik je hetzelfde formulier en selecteer je ‘Lid worden’. Aanmeldingen worden zo snel mogelijk verwerkt!

Aanvullende Corona maatregelen:
Mocht je willen komen proeftrainen, dan is het beleid dat je je eerst via de website aanmeldt met het daarvoor bestemde formulier zodat wij weten wie er (van buiten onze vereniging) op welk moment in het zwembad aanwezig is.

Bij een lidmaatschap rekenen wij eenmalig € 20,00 inschrijfkosten en € 2,00 statuten.

Contributie
De contributie wordt per kwartaal via automatische incasso geïnd, elke eerste week van januari, april, juli en oktober. Klik hier voor de machtiging ‘automatische incasso’. Het automatische incassoformulier dient te worden gedownload, te worden geprint, worden ingevuld (alleen het groene gedeelte) en te worden opgestuurd naar het volgende adres:

Nicole Rieborn
Schenkeldijk 12
3284 LN Zuid-Beijerland

Clubkleding
Als wij deelnemen aan wedstrijden presenteren wij ons als team door dezelfde clubkleding te dragen. Bestel hier je clubkleding.

Het lidmaatschap beëindigen
Het lidmaatschap kan uitsluitend worden opgezegd per 1 januari of per 1 juli. Uitschrijvingen kunnen alleen in behandeling worden genomen wanneer het uitschrijvingsformulier uiterlijk op 30 november of op 31 mei is ontvangen bij de ledenadministratie. Wanneer je wilt opzeggen, gebruik je ons contactformulier en selecteer je ‘Lidmaatschap beëindigen’.

Mutaties
Bij bv. een adreswijziging selecteer je in hetzelfde formulier ‘Mutaties’.