Vrienden van ZPC Numansdorp

Vrienden van ZPC Numansdorp | Opgericht d.d. 1 januari 2016
Onlangs is een nieuwe club opgericht, namelijk de Vrienden van ZPC Numansdorp. Jij hoort daar toch ook bij? Iedereen kan lid worden van deze gezellige club en het kost minimaal € 25,00 per jaar (een maximum bedrag is er niet). Hoe dat precies gaat en wat jullie als deze club gaan betekenen voor ZPC Numansdorp gaan we hier proberen uit te leggen.

Vrienden van ZPC Numansdorp?
Veel mensen zullen dit initiatief herkennen uit de voetballerij waar dit fenomeen vaak als club van 100 wordt aangeduid. De honderd sloeg dan op het bedrag wat moest worden ingelegd, honderd gulden. Het woord gulden geeft al aan dat dit een redelijk gedateerde naam is en daarom dus de nieuwe naam ‘Vrienden van ZPC Numansdorp’.

Wie zijn dat?
Dat zijn wij allemaal zullen jullie zeggen en dat is ook zo, maar het is ook de nieuwe naam van een groep mensen die het belangrijk vinden dat er leuke dingen binnen de vereniging gedaan worden. Zó belangrijk dat zij daar jaarlijks een kleine bijdrage voor over hebben. Bijvoorbeeld oud-leden die terugkijken op een leuke periode waarin zij actief lid waren van de ZPC Numansdorp, ouders die het belangrijk vinden dat de ZPC Numansdorp meer is dan een zwemvereniging of opa’s en oma’s die zien dat hun kleinkinderen een fijne tijd beleven bij de club.

Wat voor leuke dingen?
Dit kan van alles zijn. Wij denken hierbij o.a. aan het organiseren van bijvoorbeeld een zwemmarathon, een (mini)waterpolo toernooi, een jeugdkamp. Voor aanschaf van trainingsmaterialen.

Kennen jullie nog andere mensen die ‘Vriend van ZPC Numansdorp’ willen worden? Maak deze mensen dan enthousiast voor onze club. Iedereen kan zich aanmelden door de aanmelding online in te vullen of door deze te downloaden en in te sturen.

Meer informatie?
Bij vragen, onduidelijkheden, op- en/of aanmerkingen kunt u terecht bij Annemieke Kosse één van de initiatiefnemers tot het oprichten van deze club. Maak dan gebruik van de Email link hieronder.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw bijdrage!!

Emaillink Download hier de Vrienden van ZPC Numansdorp brief en het aanmeldingsformulier!